Le redko imamo v glasbeni šoli srečo, da lahko vzgajamo tako izreden glasbeni talent kot je naša flavtistka Anja Kranjec.

Anja se je v osmih letih šolanja na naši glasbeni šoli udeležila 14 mednarodnih in državnih tekmovanj in na vseh je osvojila zlata priznanja. Že nekajkrat je osvojila prve nagrade in šestkrat celo 100 točk s strani strokovne žirije enkrat pa celo laureat. Še posebej zanimivo pa je, da jo je v vseh letih kot mentorica nadvse uspešno vodila njena mama in naša profesorica Mira Kranjec.

Anja je s tem odličnim nastopom, ki ga prilagamo v posnetku, v teh dneh na mednarodnem tekmovanju Sirmium music fest v Sremski Mitrovici (Srbija) s svojo virtuoznostjo in talentom spet popolnoma prepričala šestčlansko mednarodno žirijo in osvojila gladkih 100 točk. Iskreno čestitamo Anji, njeni mentorici Miri Kranjec in korepetitorju Tilnu Bajcu.

Anja je s tekmovanjem Sirmium fest in odlično prvo nagrado sklenila nadvse uspešno tekmovalno sezono na naši glasbeni šoli, jeseni pa bo šolanje nadaljevala na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana. 
Anja, veliko uspeha ti želimo še naprej!🤗🎶

Skip to content