Glasba je najbogatejša umetnost:
pripoveduje o najbolj iskrenem, tudi neizrekljivo pove,
a je hkrati najrevnejša umetnost, nič ne reče.

(G. W. F. Hegel)

RAZDELITEV URNIKOV


Objavljeno: 27. Avgust 2020Spoštovani učenci in starši, zaradi aktualne epidemiološke situacije bo razdelitev urnikov za šolsko leto 2020/2021 potekala nekoliko drugače, kot prejšnja leta.


Učitelji bodo z učenci od 2. razreda naprej urnike sestavili oz. dogovorili po telefonu, tako lahko v dneh do vključno 1. septembra 2020 pričakujete klic vašega učitelja. Učence 1. razredov instrumentov pa vabimo, da se 1. septembra 2020 od 13. ure dalje oglasijo na šoli pri svojih novih učiteljih, lahko pridejo v spremstvu staršev, pri vstopu v šolo pa bo potrebno upoštevati navodila za preprečevanje širjenja bolezni SARS-CoV-2 (uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok). Učitelji bodo tudi učence 1. razredov poklicali po telefonu in jim sporočili natančno uro razdelitve urnika. Vsi učenci bodo pri svojih učiteljih dobili tudi urnike skupinskega pouka (nauk o glasbi, solfeggio, ples, predšolska glasbena vzgoja in glasbena pripravnica), seznami učencev po posameznih učiteljih ter seznami razredov in skupin predmetov skupinskega pouka pa bodo objavljeni na oglasni deski šole od četrtka, 27. avgusta do sreda, 2. septembra 2020. Skupine nauka o glasbi in solfeggia so oblikovane v skladu z navodili MIZŠ in NIJZ, zato učence prosimo, da upoštevajo sezname in pouk obiskujejo po pripravljenem urniku.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke