Glasba je najbogatejša umetnost:
pripoveduje o najbolj iskrenem, tudi neizrekljivo pove,
a je hkrati najrevnejša umetnost, nič ne reče.

(G. W. F. Hegel)

NASTOP UČENCEV GŠ LITIJA-ŠMARTNO V LJUBLJANSKIH KRIŽANKAH


Objavljeno: 08. December 2019Izjemno nas veseli, da se bodo učenci Glasbene šole Litija - Šmartno v decembru predstavili na koncertu v ljubljanskih Križankah.


Festival Ljubljana namreč tudi letos gosti mlade nadobudne učenke in učence izbranih glasbenih šol, tako bodo Božične koncerte oblikovale glasbene šole Ljubljana Vič Rudnik, Franc Šturm Ljubljana, Ljubljana Moste Polje, Zavod sv. Stanislava Ljubljana in Litija – Šmartno.

Nastopajoči bodo imeli priložnost, da svojim najbližjim in širši publiki predstavijo svoj umetniški izraz - bodisi kot instrumentalni oziroma vokalni solisti, bodisi kot člani komorne skupine ali orkestra. Tako vas z velikim ponosom in pričakovanjem vabimo, da se nam v ponedeljek, 9. decembra 2019 ob 18. uri pridružite v Viteški dvorani ljubljanskih Križank. Brezplačne vstopnice za koncert bodo na voljo na blagajni Festivala Ljubljana.

Če se nastopa naših učencev ne boste mogli udeležiti, si ga boste lahko v živo ogledali preko facebook kanala Festivala Ljubljana (www.facebook.com/LjubljanaFestival).

Vljudno vabljeni!
Glasbena šola Litija – Šmartno in Festival Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke