Glasba je najbogatejša umetnost:
pripoveduje o najbolj iskrenem, tudi neizrekljivo pove,
a je hkrati najrevnejša umetnost, nič ne reče.

(G. W. F. Hegel)

VABILO NA AVDICIJO ZA NAJSTNIŠKI PEVSKI FESTIVAL LITIJANA


Objavljeno: 07. December 2019Glasbena šola Litija-Šmartno vabi k sodelovanju mlade pevce, osnovnošolce in srednješolce, stare med 11 in 18 let iz občin Litija in Šmartno na najstniški pevski festival LitijaNa 2020.


Glasbena šola Litija - Šmartno bi se s tem projektom rada predstavila kot šola, ki podpira razvoj mladih glasbenikov pri vseh zvrsteh glasbe. Glede na to, da spoštujemo in cenimo slovensko glasbo želimo, da naši pevci izvajajo stare ali sodobne slovenske popevke.

 

Festival LitijaNa se bo zgodil v četrtek, 2. aprila 2020 in na njem bo nastopilo deset izbranih pevcev ob živi spremljavi Jazz skupine Glasbene šole Litija - Šmartno. Pevec, ki bo najbolj prepričal strokovno žirijo, pa se bo predstavil kot solist z našo Jazz skupino na gala zaključnem koncertu Glasbene šole Litija - Šmartno, ki bo v petek, 12. junija 2020 na čarobnem gradu Bogenšperk.

 

Rok prijave: 6. december 2019.

 

Datum avdicije: 10. december 2019 ob 18. uri v Glasbeni šoli Litija - Šmartno. Avdicije bodo potekale individualno, na posneto glasbeno spremljavo ali brez. V kolikor boste pesem izvajali ob spremljavi, jo morate obvezno priložiti k prijavnemu obrazcu.

 

Prijavni obrazec: Prijavnica za avdicijo za najstniški pevski festival LitijaNA

 

Lepo vabljeni!

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke